Oost West Thuis Best – succesvol van start!

Stiekem was ik best wel een beetje zenuwachtig toen ik op 23 Februari op de knop ‘online’ mocht klikken. Daar staat dan, ineens, je site op het web: met jouw verhalen, foto’s èn webwinkel. Dat geeft een kick!

Foto's maken op zondagmiddag

In de maanden die volgden, heb ik onwijs veel leuke reacties gehad. Mensen die via-via hadden gehoord dat ik een eigen webshop was gestart, nieuwsgierig waren naar het idee en ondertussen stroomden de bestellingen als vanzelf binnen! Super.

Dat ik per 1 Mei ook nog ‘eventjes’ wisselde van baan, keurige kantoortijden ben gaan werken en tegenwoordig iedere dag naar Eindhoven reis, mocht de pret niet drukken. Oost West Thuis Best gaat, achter de schermen, altijd door!


Mijn eigen vliegtuig gaat dit jaar naar Jordanië. Op zoek dus in ‘Souk Jarra’ naar het beste van het beste :-). Bekend om het houtsnijwerk, mozaïek, geweven textiel, borduurwerk, sieraden, glaswerk en badzout uit de Dode Zee.

Pasar Malam

Deze week volgt er een update in de webwinkel met onder andere een rieten boodschappentas uit Cuba, een set kleurrijke pannenlappen uit Guatemala en verschillende sieradendoosjes uit India.

Wie weet … tot snel!

Of zoals ze in Cuba zeggen:
“HASTA LA VISTA!”

Besos, Sanne

 

 


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *